Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #317 o blockbusterech a burgerech


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co provedli Aquamanovi? Jak se mají servírovat burgery? A proč byl Alan Purwin borec? 

Nečekaně slunečný podzimní výplach.

Pilot týdne

Když Michael Bay, James Cameron, J. J. Abrams nebo Tony Scott potřebovali záběr z vrtulníku, obvykle volali Alanu Purwinovi. Jeden z nejlepších hollywoodských pilotů bohužel v září zemřel, když se vracel z placu Cruiseova thrilleru Mena. Bay na něj ale rozhodně nezapomněl a tady mu složil krásnou videopoklonu.

 

Telefonát týdne

Tohle vážně ještě neexistovalo? Nuž dobrá, tak tu kompilaci filmových telefonátů máme až teď. A samozřejmě dost povedenou.

Kontroverze týdne

Chudák Aquaman. Jason Momoa sice tvrdí, že si z jeho inkarnace sedneme na zadek, než ale dorazí, pořád tu máme superhrdinu, který si toho vytrpěl sakra hodně. A teď ho navíc znásilnili!

 

Oddech týdne

Humorné fotky se stormtroopery nejsou žádnou novinkou. Tyhle si ale jejich tvůrci vyloženě vychutnali.

 

Reklama týdne

Filmové umění může mít mnoho podob. Tohle je jedna z nich...

Zabiják týdne

Kolik lidí ve filmech zabil Jean-Claude Van Damme? Pochopitelně jich nebylo málo, přesný počet ale zjistíte až v tomhle videu.

 

South Park týdne

Mr. Hlad mi často líčí, jak je videoherní South Park (Stick of Truth) super. Někteří z vás možná vědí, že už se před ním jedna southparková videohra chystala. Bohužel ale nikdy nebyla dokončena a zůstala nám z ní jen tahle hrstka záběrů.

 

Hlášky týdne

Dát dohromady 100 ikonických filmových hlášek nemůže být zas tak těžké. Pokračovat další stovečkou už ale zní jako slušná výzva.

Kariéra týdne

Po Tomu Hanksovi a Arnoldu Schwarzeneggerovi se kariérní rekapitulace dočkal i Matt Damon. A nutno říct, že si s ní James Corden zase vyhrál.

 

Duel týdne

V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší filmy z hor. Nejčastěji jste vzpomínali na Cliffhangera, Norwand, Na ostří nože nebo S tebou mě baví svět.

Tentokrát se ohlédneme za kariérou Lubomíra Lipského, který nás v pátek opustil v požehnaných 92 letech. A otázka samozřejmě zní: Kterou postavu pana Lipského máte nejradši? Ať už jde o George Camela, klauna Cibulku, žampióny zbožňujícího Jouzu nebo "dědka" z Hospody, svého favorita hoďte do perexu (stačí i název filmu) a nezapomeňte sepsat pár důvodů!

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace