Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro proti jediům


ikona
Mr. Hlad
Drby se potvrdily, Benicio del Toro míří do světa Star Wars. Koho si zahraje? A kdy se začne točit?  

Benicio del Toro je jeden z těch herců, kteří ať už hrají cokoliv, tak jsou z nich diváci trošku nervózní. A on to ví. Laciným záporákům se sice vyhýbá, ale těm zajímavým se nebrání. Původně se s ním počítalo do druhého Star Treku, ale nevyšlo to. Místo toho blbne u Marvelu a dá se předpokládat, že jeho Sběratel ještě zdaleka neřekl poslední slovo. V poslední době se však jeho jméno skloňovalo především s Hvězdnými válkami, konkrétně s osmým filmem. A teď del Toro oznámil, že je oficiálně na palubě a aby toho nebylo málo, prohlásil, že Rian Johnson začne točit nejspíš už v březnu.

 

O tom, koho konkrétně bude hrát, však zatím prý mluvit nesmí. Potvrdil sice, že nebude kopat za tu správnou stranu, zároveň ale trochu se vykrucoval, i když došlo na to, že by měl potvrdit roli padoucha. Řekl, že bude něco jako záporák a že uvidíme. Co to znamená? Těžko říct. Samozřejmě se začalo teoretizovat o tom, že možná nepůjde o člena Prvního řádu a že by třeba ani nemusel máchat světelným mečem. Že by lovec odměn ve stylu Bobby Fetta, tedy drsňáka, který se stará spíš sám o sebe, ale umí hrdinům pořádně zatopit? Každopádně asi nás brzy čekají i další novinky. Do osmičky jsou údajně momentálně testovány tři mladé seriálové herečky, konkrétně Tatiana Maslany, Gina Rodriguez a Olivia Cooke, ale zatím netušíme, o jakou postavu se budou prát. V příštích týdnech se snad dozvíme víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace