Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude třetí Planeta opic?


ikona
Mr. Hlad
andy serkisplanet of the apes
Jak se bude dál vyvíjet příběh Caesara a jeho opičáků? A kdo si zahraje hlavní lidskou roli?  

Opičáci jsou fajn. Když šlo do kin před pár lety Zrození Planety opic, nikdo mu moc nevěřil. Nezkušený režisér, žádná velká hvězda a navíc se objevily drby, že film vlastně za moc nestojí. Nakonec jsme ale dostali překvapivě zábavnou a především inteligentní podívanou, která v letní sezóně nabídla něco trošku jiného než konkurence. Úsvit planety opic se musel obejít bez režiséra Ruperta Wyatta a nahradil ho Matt Reeves, ale i on odvedl skvělou práci a na jeho trojku, která by do kin měla přijít 14. července 2017 pod názvem War of the Planet of the Apes, už se regulérně těšíme.

 

O příběhu zatím nechtějí tvůrci moc konkrétně mluvit, ale přeci jen prozradili pár celkem důležitých informací. Naváže se pochopitelně hned na dvojku a už podle názvu je jasné, že se půjde do války. Zatímco minulý film byl o tom, jak se z Caesara stal vůdce, tady si bude muset svoje postavení upevnit a podle tvůrců by se z něj měl stát skoro až mýtus a přirovnávají ho k biblickému Mojžíšovi. Zároveň ale bude muset bojovat sám se sebou, vlastním svědomím a traumatem z toho, že mu v minulém díle šel po kru Koba. Podle tvůrců by tentokrát měli opičí hrdinové dostat ještě mnohem víc prostoru než lidé a dočkáme se jen dvou herců, kteří nafasují větší role. A s hvězdami se asi moc nepočítá, protože jedním z nich bude prakticky neznámý Gabriel Chavarria. Scénář píše opět Mark Bomback, ale vypadá to, že Rick Jaffa a Amanda Silver, kteří sérii nastartovali a letos se podepsali pod Jurský svět, tentokrát nedorazí. Snad to na kvalitě nebude vidět.

--- 

Vytáhni v hospodě: Scenáristé prvních dvou dílů Rick Jaffa a Amanda Silver jsou manželé

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace