Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se záporák pro Star Wars


ikona
Mr. Hlad
star wars
U Disneyho shání hlavního padoucha pro osmé Hvězdné války. A ve hře je oscarové jméno 

Sedmé Hvězdné války tu máme za pár měsíců, představí se nám noví hrdinové, vrátí se veteráni a těšíme se. V prosinci 2016 dorazí první část Star Wars Anthology s podtitulem Rogue One a těšíme se taky. Vlastně se těšíme na všechno okolo Hvězdných válek, protože to vypadá, že se bude stylově navazovat na původní trilogii, za kamerou jsou hodně zajímaví režiséři a zdá se, že studio hodlá udělat všechno pro to, aby vyšlo fandům vstříc. Jen nikomu nehodlá vykecat příběh. Pár náznaků zápletky sice člověk z trailerů vyčíst může a objevily se i neoficiální synopse, ale nebudeme se tu pouštět do teorií. Je fajn, že nám chce J.J. Abrams vytřít zrak až s premiérou. Ta proběhne v prosinci, u Disneyho už ale plánují dopředu. A shání záporáka pro Epizodu VIII.

 

O tom, jaká postava to bude, jestli půjde víc o politika, nebo někoho, kdo se umí ohánět světelným mečem, zatím pochopitelně nikdo mluvit nechce. Existuje ovšem šance, že v téhle roli, ať už bude jakákoliv, uvidíme Benicia Del Tora. Charismatický drsňák s Ocarem má teď od studia na stole nabídku a bylo by fajn, kdyby na ni kývl. U dvojky Star Treku to s ním nevyšlo, ve Strážcích Galaxie je spíš srandovní než děsivý a podle všeho ho ve dvojce neuvidíme, mezi rytíři Jedi by mu to ale celkem sedělo. Del Toro však pro studio podle všeho nebyl první volbou. Nabídku na roli údajně ještě před ním dostal Joaquin Phoenix, který s díky odmítl. Evidentně se mu do velkých projektů nechce, protože se vykašlal i na Doctora Strange nebo Lexe Luthora v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Je to škoda, ale Del Toro, pokud se s producenty dohodne, by měl záporáckou práci odvést minimálně stejně dobře.

--- 

Vytáhni v hospodě: Del Toro a Phoenix se vloni sešli v Andersonově Skryté vadě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace