Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vraždící klaun má nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
itstephen king
Adaptace románu Stephena Kinga To se znovu probouzí k životu. A za kamerou bude stát celkem šikovný režisér 

Bylo docela smutné sledovat, co se stalo s novou verzí kultovního hororu To. Příběh o partě dětí, které se v roce 1957 rozhodly bojovat proti klaunovi zlu v podobě klauna Pennywise a o tom, jak se s ním střetli i jako dospělí, se Warneři pokouší dostat na plátna šest let. Když se k němu dostal Cary Fukunaga, autor první řady Temného případu, vypadalo to dobře. Původně měl v plánu dokonce dva filmy, ale nakonec se se studiem rozešel ne zrovna v dobrém. Nesouhlasil s rozhodnutím snížit rozpočet, nedostal Bena Mendlesohna, kterého chtěl do role Pennywise, a nakonec to vypadalo, že Warneři jsou podstatně méně ambiciózní než on a vlastně by se spokojili s levným hororem, který vydělá a zapomene se na něj. A tak se na to Fukunaga vykašlal a projekt šel k ledu.

 

To se ovšem teď mění. Warneři totiž To oživují a do kin ho asi fakt chtějí dostat. Fukunaga u toho samozřejmě nebude, ale nahradí ho Andres Muschietti, který natočil solidní horor Mama. Asi už to fakt nebude tak ambiciózní a potenciálně zajímavý projekt, ale film, který vyděsí, by z toho pod jeho vedením vylézt mohl. Jestli se vrátí i Will Poulter, který si měl zahrát Pennywise, zatím jisté není, bude záviset na tom, jestli bude nebo nebude mít po přesunu natáčení čas. Filmové To ale asi odsune do budoucnosti jinou adaptaci Kingovy povídky o teleportaci Jaunt, kterou měl točit právě  Muschietti. Každopádně klaun se vrátí, sami se rozhodněte, jestli je to dobře, nebo ne.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kraťas Mama, který Muschiettiho dostal do Hollywoodu, je hodně povedená věc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace