Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Downey, Pinocchio a nečekaná posila


ikona
Mr. Hlad
pinocchiorobert downey jr.
Tahle pohádka bude asi o dost jiná než ty klasické. Ale možná i mnohem zajímavější!  

Robert Downey Jr. je papírově asi největší hvězda na světě, minimálně by tomu odpovídaly jeho honoráře a úspěchy marvelovek a Sherlocka Holmese. Když však vloni vyrazil do kin se Soudcem, dramatem s dobrým obsazením, ale bez slavné značky za zády, bylo to celkem velké zklamání. Čekalo se o dost víc. Downey se samozřejmě zahojil na dvojce Avengers a příští rok si to rozdá se Stevem Rogersem v Captain America: Občanská válka, ale musí asi pomalu začít koukat i po jiných projektech, u Marvelu nebude navždycky. A tak se pokouší oživit Pinocchia. Na jeho filmové verzi pracuje už celkem dlouho a teď to vypadá že má pomocníka, který z téhle pohádky rychle dělá film, na nějž jsme zatraceně zvědaví.

 

Scénář totiž napíše Paul Thomas Anderson. Ano, ten Paul Thomas Anderson, režisér Magnólie, Až na krev, Mistra nebo Skryté vady, kterou můžete vidět ve Varech. Prostě velmi šikovný filmař, jehož by ale k pohádce nebo rodinnému filmu pustil asi jen magor. Anderson však nemá zapotřebí dělat podobné projekty kvůli penězům, takže jeho angažovaní naznačuje, že Downey chce z Pinocchia udělat něco víc než jen další průměrnou rodinnou podívanou. Ale vzhledem k tomu, jak moc se na nové verze klasických pohádek chodí, by mu to mohlo minimálně zvýšit renomé co se komerčních úspěchů týče. A neoficiálně se mluví i o tom, že by se vedle scénáře mohl postarat i o režii. Jak to bude se samotným Pinocchiem zatím nevíme, Downeyho každopádně uvidíme jakou loutkáře Geppetta.

--- 

Vytáhni v hospodě: Downey Jr. se měl objevit už ve Skryté vadě, ale musel dát Andersonovi košem, protože se natáčení krylo s dvojkou Avengers.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace