Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Downeyho Vlk z Wall Street?


ikona
Mr. Hlad
robert downey jr.
Po Tonym Starkovi by si mohl Robert Downey Jr. zahrát dalšího držkatého milionáře. Klaďás to ale nebude. 

Pokud je v Hollywoodu nějaký herec, který může říct, že má patent na arogantní bohaté frajery, co umí trousit hlášky a užívat si na plátně života, je to Robert Downey Jr. V Iron Manovi i v Avengers mu to jde parádně, ale vypadá to, že mu to nestačí. Spolu s manželkou Susan bude totiž produkovat projekt s názvem Chasing Phil a říká se, že by si v něm mohl střihnout i hlavní roli. A příběh, který je údajně kombinací Vlka z Wall Street a Mafiánů a samozřejmě vychází ze skutečných událostí, nevypadá vůbec špatně.

 

Hlavním hrdinou by měl být profesionální podvodník Phil Kitzer, který si díky svým špinavým kšeftům přišel na skutečně hodně velké peníze a uměl si je užívat. Po celém světě měl rozjeté desítky kšeftů, díky nimž obral hromady lidí, stal se multimilionářem a dokonce šéfoval něčemu, co by se dalo považovat za mezinárodní zločineckou organizaci. FBI na něj nasadila dvojici mladých agentů. Ty ovšem jejich výcvik nemohl připravit na to, jak vypadá život vedle Kitzera, jemuž střídmost nic neříkala. Downeymu by podobná postava mohla sednout, tak uvidíme, jestli se nakonec nechá ukecat a objeví se i před kamerou, nebo zůstane jen v pozici producenta.

--- 

Vytáhni v hospodě: Downey se v dětství kamarádil s Richardem Hallem alias Mobym.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace