Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mizerové bez Michaela Baye?


ikona
Mr. Hlad
bad boysmichael baywill smith
Návrat Willa Smithe a Martina Lawrence je blíž než kdy dřív. Za kamerou ale bude nejspíš nováček. A vůbec ne špatný! 

Michaela Baye si dnes většina diváků spojuje s Transformery, byly ale doby, kdy k pořádné akci potřeboval jen dva skoro neznámé černochy a hromadu zbraní. Mizerové z něj, ale i z Willa Smithe a Martina Lawrence udělali v devadesátých letech hvězdy a druhý díl se i dnes řadí ke špičkovým akčním nářezům a navíc mu není nic svaté. Režisér se ale přesunul k Transformerům, Smith byl jednu dobu největší hvězdou na světě a Lawrence přestal celý svět zajímat. Přesto se o trojce Mizerů čas od času mluví. Scénář píše David Guggenheim, který stojí za Nepřítelem pod ochranou, teď je však ve hře úplně jiné jméno.

 

Ne, Bay se nevrací, ten se pořád motá kolem pátých Transformers, dělá válečné 13 Hours a teď to vypadá i na sci-fi Time Salvager. Guggenheimův scénář by měl ale přepsat (a možná se i následně postavit za kameru) Joe Carnahan, autor thrilleru Narkotika, A-Teamu, ujetého Šoféra nebo Mezi vlky. Carnahan má v Hollywoodu pověst člověka, co si do práce nenechá moc kecat, což by mohl být problém. Na druhou stranu jako režisér akčních scén kope první ligu a s drsným humorem si také tyká, a to by se Mizerům mohlo hodit. Sony se navíc pokouší celou věc urychlit, jak to jen půjde, aby se Smith mohl do natáčení eventuálně pustit hned po Suicide Squad. Třetí Mizerové jsou tak teoreticky blíž než kdy dřív!

--- 

Vytáhni v hospodě: Carnahanův brácha Matthew Michael je scenárista, který napsal Království nebo Světovou válku Z. Takže když bude chtít s tím scénářem k Mizerům pomoci, má komu zavolat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace