Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: James Cameron doporučuje Terminátor Genisys


ikona
KarelR
james cameronterminatorterminator 5
Železný Jim láká do kina na film, se kterým nemá prakticky nic společného. Pročpak? 

No... tohle asi čekal málokdo. James Cameron má domov u Foxů, takže by úplně nemusel propagovat filmy od Paramountu. Jenže právě do toho se teď vrhnul. Kdyby chtěl, určitě se k novému Terminátorovi nemusí vůbec vyjadřovat. On se ale vyjádřil... a to docela obsáhle a pozitivně.

Že by službička Arnoldovi, jehož kariérní comeback se bez Terminátor Genisys neobejde? Kdo ví. Nový robotí featurette je každopádně o tom, jak vás pátý díl ságy vrátí do osmdesátých let a napálí do vás stylovou dávku nostalgie.

Chvála od samotného Camerona by mohla slušně nakopnout celou kampaň, která konečně začíná vytahovat epičtější záběry (viz nový TV spot). Pořád ale působí trochu divně, obzvlášť proto, že Cameron nemá moc důvodů lhát. Že by nás vážně čekal dobrý film? Přesně tuhle úvahu měl featurette probudit, takže... 1:0 pro Paramount!

---

Vytáhni v hospodě: Cameron se pravidelně distancuje od 3. a 4. Terminátora, které moc v lásce nemá. Takže o pravidelné promo kolečko rozhodně nejde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace