Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Mana čekají hned dva rebooty


ikona
KarelR
spider-man
Kdo si možná zahraje Spider-Mana? A co s ním budou mít společného tvůrci Lego příběhu? 

Vlastně to byla jen otázka času. O animovaném Spider-Manovi se spekuluje už pár měsíců a teď ho v Sony potvrdili. Vedle nové hrané podoby „od Marvelu“ tak dostaneme ještě jednoho Petera Parkera, tentokrát zacíleného na mladší diváky.

Znamená to, že bude „živá“ verze o to dospělejší? Zatím to tak nevypadá, o roli se totiž pere pětice herců kolem dvacítky - Asa Butterfield z Huga, Timothee Chalamet z Interstellaru, Tom Holland z Nic nás nerozdělí, Liam James z Nezapomenutelných prázdnin a Nat Wolff z Hvězdy nám nepřály. Animovaný Spider-Man jí ale stejně nehodlá příliš konkurovat, bude totiž kráčet dost osobitou cestou.

 

Ehm, jakou? To zatím netušíme. O vývoj konceptu, produkci a celý scénář se ale starají Chris Lord a Phil Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh), což je samo o sobě příslibem nápadité podívané, která pavoučího superhrdinu jistě vyždíme na maximum.

Zatímco tedy Petera z masa a kostí pohltí Občanská válka a 28. července 2017 se dočká nové sólovky od Drewa Goddarda, Lord s Millerem přichystají na 20. července 2018 animák. V Sony ještě nemají úplně vyhráno, k režii totiž obletované duo neukecali. To se ale klidně může změnit, stačí si představit, jak velké šeky musí pánové odmítat na každé poradě…

---

Vytáhni v hospodě: Nový hraný Spider-Man se nedočká originu, Marvel nás hodí rovnou do děje podobně jako u Neuvěřitelného Hulka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace