Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další přírůstek do Suicide Squad


ikona
Mr. Hlad
aquamanbatmandcsupermanwonder woman
K záporácké týmovce z comicsové stáje DC se přidá zabiják, se kterým by mohla být sranda 

Pokud chce DC dohnat ve filmovém světě Marvel, má co dělat. Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti dorazí do kin už za rok, ale zatím to vypadá, že se Warnerům nedaří budovat takovou nadšenou šeptandu, jak si asi jeho šéfové mysleli. Sólovky Wonder Woman nebo Aquamana jsou taky ve stínu chystaných marvelovek a vypadá to, že jediný opravdu zajímavý projekt je záporácká týmovka Davida Ayera Suicide Squad. Ta dorazí příští rok v srpnu a sejdou se v ní sniper Deadshot (Will Smith), drsoň Rick Flagg (Joel Kinnaman), maniakální láska Jokera Harley Quinn (Margot Robbie), australský zabiják Boomerang (Jai Courntey) a kráska Enchantress (modelka Cara Delevingne).

 

Dorazí i Joker s ksichtem oscarového Jareda Leta a měl by se objevit i Lex Luthor. A to pořád není všechno. Nejnovějším úlovkem je Adewale Akinnuoye-Agbaje, černošský drsňák ze Ztracených, který se objevil už v druhém Thorovi jako jeden ze záporáků. A za hodného nebude ani v Suicide Squad, zahraje si totiž Killer Croca, bývalého wrestlera, který trpí od dětství genovou poruchou, vypadá trochu jako krokodýl a moc to žere. Je to sice poměrně blb, ale umí člověku urafnout nohu, sílu má jak kráva a ve vodě je prakticky neporazitelný. Zkrátka bitka s ním bude nejspíš stát za to. Otázka je, jestli se z Killer Croca stane další člen Suicide Squad, nebo se jejím členům postaví do cesty. Každopádně jsme na něj celkem zvědaví.

--- 

Vytáhni v hospodě: Suicide Squad se má odehrávat po Muži z oceli, ale před Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace