Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cestování časem podle tvůrců Kingsmana


ikona
Mr. Hlad
kingsman
Autor comicsů Kick-Ass a Kingsman chystá vlastní Návrat do budoucnosti. A Hollywoodu u toho nebude chybět 

Scenárista Mark Millar je momentálně velká comicsová hvězda. A vlastně i filmová. Na plátna s dostaly zatím jeho tři příběhy, ale všechny byly přinejmenším hodně povedené. Nejdřív jsme viděli Wanted, které ovšem předloze moc věrné nebylo, ale Angelina Jolie, střílení za roh a brutální násilí nás rozhodně bavily. O Kick-Ass asi nemá vůbec cenu mluvit a kvality Kingsman: Tajná služba si můžete v kinech ověřit sami. Millar se nebojí násilí, trošku trhlých zápletek, drsných hlášek a vůbec se umí vyblbnout a v případě, že se adaptace jeho comicsu dostane do rukou zajímavého režiséra, obvykle jsou fandové spokojeni.

Teď začal vydávat comics Chrononauts, jehož hrdinové jsou dva nejlepší kámoši, geniální vědci a tak trochu hovada, jimž se povede přijít na způsob, jak cestovat časem. No a jelikož nejde o klasické klaďáky, je otázka, jestli toho využijí pro svůj vlastní prospěch, nebo se pokusí pomoci lidstvu. Venku je zatím jen první sešit, takže co vzejde, zatím tuší asi jen Millar, Universal má ale jasno a už koupil práva. Produkci i scénář by měl mít na starost autor Rychle a zběsile Chris Morgan. A aby toho nebylo málo, ve vzduchu pořád tak nějak visí zatím stále neoznámené pokračování Kingsmana a Garry Whitta, autor prvního spin-offu Hvězdných válek, pracuje na scénáři podle Millarova sci-fi Starlight, o stárnoucím hrdinovi, který musí naposledy do akce. Tenhle comics je popisován jako Nesmiřitelní s Buzzem Rakeťákem v hlavní roli. Zní to divně (oboje), ale pokud se povede budoucím režisérům navázat na Bekmambetova a Vaughna, budeme jen rádi.

--- 

Vytáhni v hospodě: V roce 2013 odbržel Millar Řád britského impéria za zásluhy o film a literaturu. Celkem by nás zajímalo, jestli se Alžbětě II. víc líbil Kick-Ass nebo Kingsman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace