Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho uvidíme v nové Vráně?


ikona
Mr. Hlad
the crow
Kdo se objeví v nové verzi kultovní comicsové adaptace a pokusí se jít ve stopách legendárního Brandona Lee? 

Vrána je snad prokletá. Adaptace kultovního comicsu James O'Barra je sice skvělá, ale její herecká hvězda se jí nedožila. Brandon Lee byl při natáčení nešťastnou náhodou zastřelen a trikaři ze sebe museli dostat maximum, aby film s pomocí kaskadérů, dublů a vizuálních efektů vůbec dokončily. Následovaly tři nepříliš vydařené sequely a jeden seriál, ale i ten spíš dělal původnímu filmu a comicsu ostudu. Příběh Erica Dravena, jenž se po smrti vrací ze záhrobí, aby pomstil vraždu sebe a své přítelkyně, ovšem dnes patří k absolutní klasice a jeho temně smutná atmosféra pohltí člověka prakticky okamžitě. O nové verzi se mluví už celkem dlouho a ani s ní to nebylo moc jednoduché.

 

Vystřídalo se hned několik potenciální režisérů, nakonec ale u projektu zakotvil Corin Hardy, autor vydařeného hororu The Woods. Problém byl i s herci. Mluvilo se o Bradleym Cooperovi, Tomu Hiddlestoneovi a dlouho byl ve hře Luke Evans, ale nakonec projekt opustil. James O'Barr teď ale potvrdil zvěsti, že si Dravena zahraje Jack Huston. Synovec Anjelicy Huston a Dannyho Hustona a vnuk legendárního režiséra Johna Hustona se příští rok objeví i v nové verzi klasiky Ben-Hur. Vedle něj by se nakonec měla objevil Jessica Brown Findlay z Panství Downton a srágory Zimní příběh a O'Barr prozradil, že většina ostatních herců bude z Británie a máme čekat i alespoň jednu z hvězd Hry o trůny. Natáčení by mělo začít na jaře v Belgii, která má suplovat Detroit. A údajně dostaneme výrazně věrnější adaptaci comicsu.

--- 

Vytáhni v hospodě: James O'Barr chtěl do první Vrány obsadit Johnnyho Deppa. Z Leeho byl nakonec nadšený.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace