Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další přírůstek k Sedmi statečným


ikona
Mr. Hlad
magnificent seven
Kdo si zahraje vedle Denzela Washingtona v remaku nejslavnějšího westernu všech dob? 

Točit remake Sedmi statečných od začátku vypadalo jako blbý nápad. Jeden z vůbec nejslavnějších westernů všech dob, který v televizi bývá celkem pravidelně i dnes, je ale předělávkou japonských Sedmi samurajů, takže na nějaké kecy o originalitě asi není nikdo moc zvědavý. Scénář napsal autor seriálu Temný případ Nick Pizzolatto a momentálně ho piluje John Lee Hancock, režisér ubulených dramat Zachraňte pana Bankse a Zrození šampióna. Jinak to ale s novou verzí vypadá čím dál tím lépe. Za kameru nakonec usedne Antoine Fuqua, jenž si celkem napravil reputaci nejdřív solidním akčním béčkem Pád Bílého domu a pak loňským thrillerem Equalizer, a hlavní hvězdou bude Denzel Washington, jenž blbě hrát prostě neumí.

 

Právě on by měl vést partu sedmi kovbojů. Ty si najme mladá žena, která přišla o manžela, jehož zabil majitel důlní společnosti brousící si zuby na zásoby zlata v jednom malém městečku. Denzel do toho ale nepůjde sám. Už před pár týdny jsme psali o tom, že mu záda má krýt Chris Pratt, a teď tu je i další statečný. Třetím do party se totiž stal Ethan Hawke, který spolu s Washingtonem a Fuquou natočil Training Day. Fuqua vůbec hodlá spoléhat na prověřené parťáky, protože onu dámu, která si najme pistolníky na ochranu, ztvární Haley Bennett z Equalizera. Každopádně ústřední trojka je dost zajímavá. Uvidíme, koho se povede ulovit dál.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ethan Hawke byl na Oscara nominovaný čtyřikár. Dvakrát v hereckých kategoriích a dvakrát za scénář.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace