Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg a nový Indy?


ikona
KarelR
chris prattindiana jonessteven spielberg
Chris Pratt jako Indiana Jones? Podle strýčka Stevena super nápad. 

Disneyovci koupili Lucasfilm ze dvou důvodů - Star Wars a Indiana Jones. Natočil sedmý výlet do předaleké galaxie nebylo nijak složité, stejně jako připravit řadu pokračování a spin-offů. S Indym je to ale ošemetnější, protože si s ním lidé spojují tvář stárnoucího Harrisona Forda.

Ford si znovu nasadil fedoru před sedmi lety fanoušci z toho byli docela rozpačití. Z plánované pětky tedy časem sešlo a začalo se pomalu šeptat o rebootu. Jak jsme zjistili před pár týdny, Disneyovci by v něm rádi viděli Chrise Pratta. A teď prosákla ven informace, že Steven Spielberg rozhodně není proti.

 

Naopak tohle přeobsazení plně podporuje a protože se s Prattem dobře zná díky Jurskému světu, chtěl by si prý reboot i sám natočit. Dobré zprávy? Jak se to vezme. Na jednu stranu to zní skvěle, na druhou stranu je ale trend rebootování vlastní značky trochu podivný. Bay takhle loni "křísil" Transformery a neděly se žádné zázraky. A Roland Emmerich momentálně chystá zbrusu novou Hvězdnou bránu, což je taky dost zvláštní.

Má Hollywood strach z nové krve a nových nápadů? Zrovna Disneyho za to vinit nemůžeme, protože páté Piráty z Karibiku točí norské hvězdy Rønning a Sandberg, Star Wars filmy dostali J. J. Abrams, Rian Johnson a Gareth Edwards a Marvel slaví úspěchy s televizními bratry Russovými a odvázaným Jamesem Gunnem. Pokud tedy Spielberg hlásí zájem o dalšího Indyho, je spíš výjimkou z pravidla.

 

Nového doktora Jonese každopádně nečekejte brzy. Zatím neexistuje scénář a Prattova účast je ve stádiu zbožného přání, které se může, ale také nemusí vyplnit. Spielbergova zainteresovanost je nicméně potěšující a snad povede k tomu, aby došlo k řadě rozumných rozhodnutí.

---

Vytáhni v hospodě: Jonesovský reboot by s trochou štěstí mohl proběhnout jako Mladý Indiana Jones: Tajemství Blues. Celý film by tedy byl flashback s mladším hercem vyprávěný Fordem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace