Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodriguez a conanovská fantasy


ikona
Mr. Hlad
Robert Rodriguez chystá hraný remake fantasy Oheň a led. Bude z toho další Pán prstenů, nebo druhý Conan?  

Málokterý režisér zažil takový vzestup a takový pád jako Robert Rodriguez. Díky filmům jako Desperado nebo Od soumraku do úsvitu získal v Hollywoodu pověst filmaře, jenž dovede za málo peněz točit hrozné pecky. Sin City ukázalo, že zvládne žánry i posouvat dopředu a přicházet se skutečně originálními nápady a Planeta teror zase předvedla, že je to pořád hračička. Jen že má místo autíček rád střeva a usekané hlavy. Bohužel ale natočil i průměrné až zoufalé břečky pro děti jako Spy Kids a Prckové, pronudil se americkými kiny s dvojkou Sin City a propadák byl nakonec i z Machete. Co tedy s ním? Šanci si snad ještě zaslouží. A fantasy konec konců ještě nezkoušel.

Rodriguez by teď měl pro Sony natočit hranou verzi kultovního animáku Ralpha Bakshiho (animovaný Pán prstenů) Oheň a led. Děj se odehrává ve světě, který chce zotročit pán ledu Nekron a jeho matka Juliana. Díky svému ledovci drtí vše, co se jim postaví do cesty, a odolat jim může snad jen Ohnivá pevnost. Dcera jejího vládce ale byla unesena, a tak to nevypadá dobře, naštěstí se objeví poslední válečník z kmene, který Nekron nechal vyvraždit, a ten hodlá pochopitelně všechny hodné zachránit a zlé rozsekat na kusy. Scénář by prý měl být hotový v řádu měsíců, s natáčením se počítá na léto a Rodriguez slibuje, že to bude vypadat jako normální film a ne jako Sin City. Díky bohu. Otázka je, jestli si ještě zvládne vzpomenout na doby, kdy bylo jeho jméno synonymem filmového nářezu. A snad bude úspěšnější než reboot Conana.

--- 

Vytáhni v hospodě: Takhle vypadal původní film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace