Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pravidla soutěže


ikona
Mr. Hlad
Prostě pravidla soutěže 

Pravidla soutěže

1. Pořadatelem soutěže je společnost Filuta s.r.o. se sídlem Praha 2, Lublaňská 676/50, PSČ 12000, Spisová značka C 193864 vedená u Městského soudu v Praze, (dále jen „Pořadatel“).

2. Soutěž se koná v termínu od 18. prosince 2014, 21:00 a končí po dosažení 100. správných odpovědí, nejpozději však 22. prosince 2014, 23:59.

3. Soutěže se mohou zúčastnit občané České a Slovenské republiky a osoby s trvalým nebo obvyklým bydlištěm na území České republiky.

4. Šanci na výhru mají pouze ti soutěžící, kteří vyplní do soutěžního emailu kontaktní údaje (jméno, příjmení a e-mail) a správně odpoví na soutěžní otázky.

5. Smartphone HTC Desire 610 získá výherce, jehož správná odpověď dorazí 57. v pořadí. Výherce bude pořadatelem soutěže kontaktování na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry, a to nejpozději do 7 dnů od skončení soutěže. Jméno výherce bude zveřejněno na serveru moviezone.cz po ukončení soutěže.
Smartphone HTC Desire 816 získá výherce, jehož správná odpověď dorazí 100. v pořadí. Výherce bude pořadatelem soutěže kontaktování na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry, a to nejpozději do 7 dnů od skončení soutěže. Jméno výherce bude zveřejněno na serveru moviezone.cz po ukončení soutěže.

6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Pořadatel si vyhrazuje právo smazat duplicitní nebo podvodné záznamy.

7. Účastník soutěže poskytuje Pořadateli souhlas se  zpracováním svých osobních údajů (jméno, příjmení, e-mailová adresa) pro marketingové účely, tedy za účelem nabízení obchodu a služeb  v souladu s právními předpisy České republiky. Tento souhlas je možné na přání účastníka soutěže odvolat prostřednictvím e-mailu s žádostí o odstranění z databáze.

8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a cenu. Za výhru nelze obdržet finanční náhradu a nelze ji vymáhat právní cestou.

9. V případě, že výherce na informační e-mail neodpoví do 48 hodin od jeho odeslání Pořadatelem, bude automaticky vybrán další výherce v pořadí a původnímu výherci nárok na výhru zaniká (tedy např. na místo výherce s 1234. správnou odpovědí připadne výherce s pořadím 1235.).

10. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Filuta s.r.o., redaktoři serveru Moviezone.cz a osoby v pracovním nebo obdobném vztahu k pořadateli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace