Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak se jmenují hrdinové nových Star Wars?


ikona
KarelR
Kdo je... Finn? 

První teaser Star Wars: Síla se probouzí nám nepředstavil zdaleka všechny nové postavy. Uvedl ale ty nejdůležitější a nyní konečně známe i jejich jména. Zní cool? Inu... pasují k cheesy podtitulu. Abrams je spol. je včera odhalili na stylových Topps kartičkách, po kterých fanoušci šíleli v roce 1977. Vyrobí je i tentokrát? Vůbec bych se tomu nedivil, určitě by o ně byla slušná rvačka.

Finn

Stormtrooper s tváří Johna Boyegy na začátku filmu havaruje na stále neupřesněné pouštní planetě. A pokud chcete věřit spekulacím, mělo by jít o skywalkerovského hlavního hrdinu nové trilogie.

Rey

Britský objev Daisy Ridley uzme dívčí pozici princezny Leiy. Přestože to zatím vypadá, že bude mít k urozenému původu docela daleko.

 

Poe Dameron

Ne, tohle není postava od scenáristů Terminator Genisys. Oscar Isaac hraje letecké eso, které prý Han Solo s oblibou deptá oslovením "Kid". Něco mi ale říká, že z nich nakonec budou kámoši.

 

BB-8

Sedmé Star Wars se samozřejmě neobejdou bez R2-D2 a C-3PO. Tahle dvojka by ale měla trávit čas s princeznou Leiou a noví hrdinové s sebou budou mít vlastního robota. BB-8 mimochodem patří Rey a má vlastní účet na Twitteru!

 

Kylo Ren

Sith? Inkvizitor? Někdo úplně jiný? Postava s nejkontroverznějším mečem v galaxii stále nemá potvrzeného představitele (ačkoliv jasně vede Adam Driver). Alespoň teď ale víme, že se jí vyhnulo klasické přízvisko Darth.

K pěti postavám Abrams přihodil ještě tři bonusové karty. Jestli jich nakonec bude stovka (číslování prý není náhodné), už jich do premiéry zbývá odhalit jen 92. To je... zhruba jedna každé čtyři dny? Dohodnuto!

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace