Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League Dark je připravené


ikona
Mr. Hlad
dcguillemo del toro
Comicsovka Guillerma del Tora má hotový scénář. A jeho Pacific Rim 2 bude jiný, než čekáte 

DC to hodlá s comicsy pořádně rozjet. V televizi řádí Arrow a Flash, v kině do toho slušně šlápli se Supermanem a v příštích letech uvidíme Batmana, Aquamana nebo Wonder Woman. A spoustu dalších. Zároveň se ale už delší dobu mluví i o projektu Justice League Dark, v němž by se měli sejít hrdinové, kteří jsou trošku temnější, drsnější a dospělejší. Mága Johna Constantinea znáte, dorazí ale i duch Deadman, obří humanoidní rostlina Swamp Thing, extrémně mocná bytost Spectre a snad i další. Guillermo del Toro teď oznámil, že scénář je hotový a pokud se bude líbit Warnerům, může se pomalu začít točit.

 

Del Toro teď má ovšem plné ruce práce se sequelem Pacific Rim. Pořád tak nějak moc netušíme, proč ten film vzniká, když jeho kasovní výkon za moc nestál, ale naše prachy to nejsou a navíc del Toro slibuje, že dvojka bude o dost jiná. Děj se má odehrávat pár let po jedničce, někteří z hrdinů nedorazí, ale stoprocentně se vrátí rozhádání vědci v podání Charlieho Daye a Burna Gormana. Film se prý hodně zaměří na vývoj Jaegerů a na to, co se s obřími roboty stalo, když pominula hrozba útoku Kaiju. Źádné psychologické drama ale nečekejte. Za těch pár let se totiž změnili i Kaiju a bitka začne nejspíš nanovo, tentokrát ovšem s úplně novými protivníky a úplně novými zbraněmi. S premiérou se počítá na duben 2017 a pokud budou Warneři chtít del Tora u Justice League Dark, dá se očekávat, že film dorazí do kin nejdřív v roce 2018.

--- 

Vytáhni v hospodě: Del Torovými oblíbenými hudební alby jsou The Wall od Pink Floyd a Security Petera Gabriela.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace