Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Downey ve stopách Indyho


ikona
Mr. Hlad
robert downey jr.
Robert Downey Jr. oživuje vysněný projekt Steva McQueena a chystá se na dobrodružný žánr 

Ačkoliv Robert Downey Jr. celkem narazil s dramatem Soudce, u něhož se nejspíš čekala zajímavější čísla, pořád jde o jednu z největších hollywoodských hvězd. A i když už se čtvrtým Iron Manem nechce mít nic společného, díky Avengers bude nejspíš tenhle status platit ještě pár let. To ale neznamená, že by nehledal další zajímavé projekty. A teď se motá kolem dobrodružství jménem Yucatan, jehož hrdinou by měl být drsňák, který se vydá hledat ztracený mayský poklad. V Hollywoodu už se o Yucatanu mluví pěkně dlouho. Vlastně už asi půl století.

Scénář teď sice sepisuje autor Pirátů z Karibiku Terry Rossio, ale původně šlo o srdeční projekt legendárního Steva McQueena, jenž na něm pracoval na konci šedesátých let a tvůrci se teď musí prohrabat 1700 stránkami jeho poznámek a nápadů. Se scénářem pomáhá i samotný Downey a celý film pro Warnery připravuje jeho žena Susan, která dělala i na Iron Manech a obou dílech Sherlocka Holmese. Downeymu by podobná role měla sedět. A pořádný dobrodruh ve stylu Indiany Jonese se v Hollywoodu nikdy neztratí, takže zatím palec nahoru.

--- 

Vytáhni v hospodě: Když Steve McQueen zemřel, bylo Downeymu patnáct let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace