Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman má režisérku


ikona
Mr. Hlad
aquamanbatmandcsupermanwonder woman
Hrdinka ze stáje DC hodlá na diváky vyrukovat s režisérkou. Kdo má za kameru nejblíž? 

AKTUALIZACE: Michelle MacLaren podepsala nad tečkovanou čarou a 23. června 2017 nám doručí sólovku Wonder Woman.

---

U DC mají teď plné ruce Batman v Superman: Dawn of Justice, kde se krom nejslavnějších superhrdinů téhle comicsové stáje představí i pár nováčků. A jedním z nich bude i Wonder Woman. Dáma, která patří mezi drsné Amazonky, má laso, které donutí lidi říkat pravdu, a létá v neviditelné lodi, na první pohled vypadá trochu divně. Ale to jsme si říkali i o Thorovi nebo Capovi a nakonec to dopadlo dobře. V případě Captaina Americy dokonce velmi dobře. Každopádně s Wonder Woman se seznámíme už za rok a půl, tvář jí propůjčí Gal Gadot a s její sólovkou se počítá na rok 2017. A u DC řekli, že by chtěli, aby ji režírovala žena.

A to je problém. Hollywood totiž moc režisérek, které by zvládaly akci, nemá. A kdyby měl film skončit třeba v rukou Mimi Leder, jejíž Peacemaker nebo Drtivý dopad rozhodně nejsou extra chválihodné filmy, bylo by to docela smutné. V posledních dnech se mluvilo o Lexi Alexander, která má na kontě povedené Hooligans, méně vydařenou comicsovou akci Kat: Válečná zóna a je to bývalá šampiónka v karate a kickboxu. Teď to ale vypadá, že největší šance má Michelle MacLaren. Neznáte? Nedivíme se. Zatím pracovala především v televizi, ale jelikož točila Breaking Bad, a to i díly z poslední a absolutně geniální řady, nemusela by to být špatná volba. S Wonder Woman se pravděpodobně podíváme i do jejího světa, který tak trošku smrdí řeckou antikou. A vzhledem k tomu, že MacLaren dělala i pár epizod Hry o trůny, zní to celé jako velmi logická volba.

Vytáhni v hospodě: Jeden z nedávných drbů naznačoval, že sólovka Wonder Woman bude prequel zasazený do dvacátých let.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace