Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrátky s časem od otce Riddicka


ikona
Mr. Hlad
david twohyriddickvin diesel
Přehlížený režisér David Twohy chystá zajímavě vypadající sci-fi kriminálku 

David Twohy bude nejspíš pro většinu diváků známý jako scenárista a režisér filmů o Riddickovi: Stál na začátku hvězdné kariéry Vina Diesela a zdá se, že spolu hodlají vesmírného drsňáka, co vidí ve tmě, ždímat, co to půjde. No, jsou horší věci. Twohy ale natočil i pár dalších filmů, v nichž ukázal, že mu Hollywood nedává zdaleka tolik prostoru, kolik by si zasloužil, ať už šlo o komorní sci-fi Invaze, atmosférický horor Hlubina nebo thriller s překvapením Dokonalý únik. Teď chystá sci-fi o cestování časem Replay. A nemuselo by být špatné.

Hlavním hrdinou má být Tyler Vaughn, jenž se zúčastní experimentu, který ho pošle do budoucnosti vzdálené čtyři dny. Tam ale zjistí, že jeho syn byl zavražděn a po něm samotném jde policie. Celá situace je ovšem o něco komplikovanější. Když se totiž odbude půlnoc, nenastane pro Tylera další den, ale vrátí se o osmačtyřicet hodin zpátky a má tak při návratu v čase šanci najít skutečného vraha a možná i zachránit syna. Zní to trošku jako sci-fi variace na Memento a s dobrým scénářem by to mohla být svižná detektivka. Herce zatím Twohy nemá, ale vzhledem ke kamarádství s Dieselem bychom se nedivili, kdyby si tu chtěl hrdina Rychle a zběsile udělat pauzu mezi demolováním aut a bitkami s Jasonem Stathamem.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace