Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jste připraveni na 23 Jump Street?


ikona
KarelR
Komediální série jede dál. Budou u toho i její režiséři? 

Finále 22 Jump Street patří mezi nejlepší filmové tečky posledních let. Nejenže bylo ukrutně zábavné, především vehementně zatrhlo výrobu jakýchkoliv pokračování. Což je něco, co si dosud dovolila jen málokterá výdělečná série.

Mohou si tedy Schmidt a Jenko užívat důchodu? Kdepak. V Sony se totiž podívali do účetních knih a zjistili, že film 50 vložených milionů zúročil v 319. A přestože se Phil Lord a Chris Miller v 22 Jump Street všem dalším pokračováním vysmáli, nakonec dostaneme minimálně jedno další.

RECENZE: 22 JUMP STREET

 

23 Jump Street je holt na cestě a notičky chystá jeden ze scenáristů dvojky, Rodney Rothman. To znamená, že se psaní neúčastní Michael Bacall, jenž měl velký vliv na první dva díly. A potvrzená není ani účast hlavního hereckého dua, které stejně jako režiséři prozatím okupuje jen producentské pozice.

Takže čekání, jestli se povede scénář? Zcela určitě. Na rozdíl od návratu Tatuma s Hillem by ale návrat Lorda s Millerem "hrozit" nemusel. Tihle dva totiž s klidem opustili dvojky Zataženo, občas trakaře i Lego příběhu, protože se soustavně snaží vytvářet něco svěžího. A navíc dali velmi očividně najevo, že jim další Jump Street přijde jako dost mimózní nápad.

REŽISÉRSKÁ ELITA #7: PHIL LORD A CHRIS MILLER

 

Dotáhnou Jump Street ke trilogii navzdory tomu, jak si obvykle vybírají projekty a co si myslí o ždímání výdělečných značek? Větší dilema je za krátkou kariéru ještě nepotkalo, tak doufejme, že ho opět vyřeší k divácké spokojenosti.

Chtěli byste, aby Lord s Millerem natočili 23 Jump Street? Anebo doufáte, že odolají studiovým svodům a přesunou se k něčemu dalšímu? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Tak schválně, kdo opustil kino před potitulkovou scénou 22 Jump Street?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace