Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční Brosnan pokračuje


ikona
KarelR
pierce brosnanthe november man
Tedy pokud naplní pokladny kin... 

Červnový teaser akčňáku November Man byl bleskem z čistého nebe. Pierce Brosnan v něm vzal po letech do ruky bouchačku a fungovalo to daleko lépe, než byste čekali. A i když jsme u traileru trochu vystřízlivěli, pořád by nás mohl čekat solidní špiónský comeback. Nebo spíš dva.

Jak totiž bývá dobrým zvykem, nějaký týden před zámořskou premiérou bylo oznámeno pokračování. November Man vychází z knižní série Billa Grangera, která má třináct dílů. Dát dohromady dvojku by tak neměl být problém (jednička mimochodem vychází ze sedmé knihy There Are No Spies). Otázkou ale je, zda se jí opravdu dočkáme.

 

Ačkoliv se všichni tváří, že je dvojka jistá, všechno samozřejmě závisí na tržbách. Respektive na prvním víkendu, během kterého se tradičně rozhoduje, zda se pokračování opravdu zhmotní nebo ne. Může November Man nastřádat adekvátní výdělek? Po vyhoření třetích Expendables nejsou jeho šance zrovna růžové. Na druhou stranu se ale chlubí eRkovým ratingem, vypadá jako stylový mix Bonda s Bournem a musel stát výrazně menší balík než Slyova týmovka.

Brosnanovi by to tedy klidně mohlo vyjít podobně jako Liamu Neesonovi. A při pohledu na nadějný materiál není problém mu fandit. Snad se nám za morální podporu odvděčí třeba... českou premiérou, zatraceně!

---

Vytáhni v hospodě: Brosnan si u Jimmyho Fallona zahrál slavnou bondovskou videohru Zlaté oko. A s bouchačkou je výrazně zručnější než s ovladačem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace