Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #257 o želvách a rapu


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Umí Chris Pratt rapovat? Čím si vyzdobit obývák? Jaká je historie Želv ninja? A jak byste pojmenovali Terminátora?  

Výplach jen pro vás

Želvy týdne
Želvy ninja se brzy objeví v kinech a i když zatím zahraniční recenzenti tvrdí, že jejich návrat se moc nepovedl, spousta lidí si na jejich nové dobrodružství zajde čistě z nostalgie. Šílenství, které u nás v devadesátých letech v souvislosti s želvami vypuklo, bez problémů zastíní i mánii kolem Pokémonů. Pokud si chcete minulost těhle zelených požíračů pizzy připomenout, máte možnost. Ta minulost je mimochodem dost bohatá.

Název týdne
Roboti z budoucnosti se vrátí ve filmu Terminator: Genisys, v němž půjde opět o krk Sarah Connor, objeví se Arnold Schwarzenegger, dělá to režisér druhého Thora a já osobně mám pocit, že zatím film absolutně nikoho nezajímá. Možná i proto napadlo nějakého magora z marketingu přejmenovat ho tak, jak vidíte o pár řádku dál. Pokud nebude T-800 trpět dysgrafií, tak mi to připadá docela smutné. Ale pořád ještě je dost času vymyslet jiný název. Tady je 101 možností, z nichž se pár dá vybrat celkem snadno

Kraťas týdne
Víkendový výplach bez Hvězdných válek by byl jako film Tomáše Magnuska, který nevyvolává dávení. Nemyslitelný. Teď tu máme fanfilm s názvem Retribution, který natočil hráč amerického fotbalu Chris Conley. Fanouškovské nadšení sice nemůže nahradit miliony dolarů a filmařské zkušenosti, ale obrázek o výsledku si udělejte sami.

Recenze týdne
Máme za sebou sice jen něco málo přes polovinu roku 2014, ale už se stačilo objevit dost filmů, které aspirují na titul Sračka roku. A trpěli jsme u nich nejenom my, ale i zahraniční kritici, kteří dokáží také celkem netaktně naznačit, že existují lepší způsoby, jak spáchat sebevraždu, než chodit na Hercula s Kellanem Lutzem. Filmový web Deadline se rozhodl dát teď dohromady jejich vůbec nejkrutější hodnocení. Tady je máte.

Test týdne
Forrest Gump letos slaví dvacet let od své premiéry a upřímně – jde o jeden z mála filmů, na němž není zub času vidět. Triky jsou pořád skvělé, ale především i dnes krásně funguje příběh, u kterého se nemusí bát brečet dojetím i ti největší drsňáci. Samozřejmě za to mohou především Robert Zemeckis a Tom Hanks. Teď se můžete podívat na video, ve kterém Hanks, Robin Wright a malý Haley Joel Osment zkouší svoje role. A je evidentní, že tady ti Oscaři viseli ve vzduchu ještě dřív, než se vůbec začalo točit.

Rap týdne
Kdo viděl Strážce galaxie, moc dobře ví, že Chris Pratt má k muzice kladný vztah. Teď se ale ukázalo, že víc, než by si jeho fandové mohli myslet. Jak se dozvíte v tomhle videu, má rád rap a zná všechny texty z alba Dr. Dre Chronic 2001. A nebojí se zaskočit za samotného Eminema.

Rychlík týdne
Čelisti jsou klasika a kdyby podobně zásadní film dorazil do kin dnes, nejspíš by se fanoušci umlátili, aby mohli dělat parodická videa a pocty. Ale v roce 1975 na to bylo zkrátka příliš brzy. Hororová legenda má však fandy i dnes, a tak se čas od času něco objeví. Třeba animovaná hovadina, která celý děj smrskne do jedné minuty.

Výzdoba týdne
Asi znáte takové ty plakáty, na nichž je hvězdná obloha a člověk si je dá na stěnu, když chce vypadat inteligentně a tvářit se, že rozezná Velký vůz od jiné hromady hvězd, nebo jako romantik, co v noci vysedává na střeše a přemýšlí o pomíjivosti života a komediích Zdeňka Trošky. Filmové fandy asi něco podobného neuspokojí, ale samotné provedení bývá – na tom se nejspíš shodneme – docela efektní. A to si asi myslela parta umělců, co si nechává říkat Dorothy. Na jejich webu tedy najdete stylové mapy, ale místo hvězd na nebi tam jsou hvězdy herecké, hororové legendy nebo klasici žánru sci-fi. Vypadá to zatraceně dobře!

Řev týdne
Dwayne Johnson se sice pokoušel Hercula dostat do kin poměrně dlouho, otázka ale je, jestli to stálo za to. Na to by si měl odpovědět každý sám a řešit to tu teď nebudeme. Každopádně Johnson v rámci propagace zaskočil i ke Conanovi a ukázalo se, že on samotný má taky nadlidské schopnosti. A někdy u nich jde o zdraví.

Duel týdne
Minule jsme hledali nového Jasona Bourna. Matta Damona by podle vás mohl nahradit Sebastian Stan, Colin Farrell nebo třeba Mark Wahlberg. Zajímavé volby.

Dnes se podíváme mezi barbary. Příští rok by měl se měl Arnold Schwarzenegger objevit v novém Conanovi, dá se ale očekávat, že nafasuje buď syna, nebo mladého parťáka. Koho byste v Conanovi vedle Arnolda rádi viděli? Jména pište do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace