Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lovec tentokrát bez Sněhurky


ikona
Mr. Hlad
charlize theronchris hemsworth
Chris Hemsworth už si může pomalu začít brousit sekyru 

Dobrodružná fantasy Sněhurka a lovec byla celkem fajn. Variace na klasickou pohádku vsadila na temnotu, Charlize Theron byla prvotřídní svině a Chris Hemsworth se uměl celkem solidně ohánět sekyrou. No a pak se tam motala Kristen Stewart, které nikdo neřekl, že už se nemusí tvářit jako kráva po lobotomii, protože tohle není Twilight. V kinech si tahle parta urvala solidních 400 milionů dolarů a o dvojce se začalo mluvit víceméně hned po premiéře jedničky. A pak to utichlo a média se zaměřovala spíš na to, jak se režisér Rupert Sanders musel rozvést, protože začal manželku podvádět právě s Kristen Stewart. Asi to nebude ten hlavní důvod, ale v pokračování se budeme muset obejít bez obou dvou.

Moc to však bolet nebude. Dvojka, která do kin dorazí 22. dubna 2016 pod názvem The Huntsman, totiž vznikne pod režijním vedením Franka Darabonta, režiséra Vykoupení z věznice Shawshank, Zelené míle a tvůrce seriálových Živých mrtvých. Kristen Stewart musíme oželet, protože film bude prequelem a zjistíme v něm, co je vlastně odvážný dřevorubec zač. Vedle Chrise Hemswortha dorazí možná trochu překvapivě i Charlize Theron. Uvidíme, kolik prostoru jí tvůrci přichystají, ale v jejím případě platí, že čím víc, tím líp. Každopádně s Darabontem za kamerou a Hemsworthem před ní bychom mohli dostat další minimálně solidní fantasy. A těch v poslední době v kinech moc není.

--- 

Vytáhni v hospodě: Dalšími finalisty na režii byli vedle Darabonta tvůrce skvělého Warriora Gavin O'Connor a režisér hororu Mama Andy Muschietti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace