Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O Justice League a Strážcích Galaxie


ikona
KarelR
ant-manbatman vs. supermandr. strangeguardians of the galaxymarvel
... a taky Dr. Strange a Ant-Manovi. 

Comic-Con je v plném proudu, panely Warner Bros. a Marvelu ale proběhnou až ve večerních a nočních hodinách. Ty nejžhavější novinky máme tedy ještě před sebou, doteď se nicméně vyrojil menší čtyřfázový předkrm.

Začít můžeme třeba u Warnerů, kteří jsou prý velmi spokojení se scénářem Batman v Superman: Dawn Justice. A to natolik, že chtějí z Chrise Terria vylámat i papírové notičky k Justice League. Bude mít oscarový scenárista Arga o tuhle práci zájem? Vzhledem k penězům, které musí momentálně pobírat, ji těžko odmítne. Pokud tedy nejde jen o tradiční ujišťování, že se točí podle výborného materiálu (na takový tah je zbytečně brzo), mohli bychom se za dva roky v kině radovat.

Že si chcete zajít na dobrou comicsovku dřív? V tom případě vás budou zajímat Strážci Galaxie, kteří se momentálně chlubí 100% kladných recenzí s průměrným ratingem 8.2. Takový rozjezd znamená zpečetění úvah o sequelu, který napíše a natočí tvůrce jedničky James Gunn. Stejně jako u Avengers nás tedy čeká autorské pokračování, jež může zastavit jedině mizerný otvírák prvního dílu. A toho se podle všeho bát nemusíme.

O něco smutnější zprávy opět hlásí tým kolem Ant-Mana, který opustili hned tři herci. O Matta Gerarda (Avatar) a Kevina Weismana (Clerks 2) nás připravilo přepisování scénáře, jehož nová verze jednoduše neobsahuje jejich postavy. O něco víc pak zamrzí odchod Patricka Wilsona (A-Team), kterému odsun natáčení zkřížil další nasmlouvané plány. Ohlášení náhrady očekávejte velmi brzy.

A poslední pán na holení? Dr. Strange. Kdo si zahraje ultimátního marveláckého mága bychom se měli dozvědět v nejbližších dnech, dost možná už zítra. A pokud Benedict Cumberbatch brutálně nemlží, má k roli blízko další charismatický oblíbenec - Joaquin Phoenix. Že vám jeho kariéra ke comicsové roli nějak nesedí? Nejste sami. Phoenix se ale v minulosti točil kolem hledání Hulka do Avengers a Lexe Luthora do Batman v Superman: Dawn of Justice, možná nás tedy překvapí. A jelikož byl údajně spatřen při tom, jak shání comicsy s Dr. Strangem, nebylo by jeho obsazení zase takovým překvapením.

Která z novinek vás potěšila nejvíc? A v jaká brzká oznámení doufáte? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Na Comic-Conu se vystavují nejšílenější batmanovské kostýmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace