Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Ferrell je zvíře


ikona
Mr. Hlad
will ferrell
Tvůrci Zprávaře chystají dost možná nejdivnější remake všech dob 

Willa Ferrella jsme v prvním Zprávařovi žrali, ale upřímně, od té doby komediálně úplně nepřesvědčuje. Má na svém kontě celkem povedené kousky jako Ledově ostří nebo Benga v záloze, ale i mizérie tipu Poloprofesionál a vyložené propadáky z ranku Země ztracených. Je trochu škoda, že se víc nepouští do dramatických rolí, protože minimálně v Horší už to nebude byl hodně dobrý, ale je to konec konců jeho kariéra. I těm největším fandům je však jasné, že Ferrell čím dál tím častěji vykrádá sám sebe, nebo plánuje projekty, jež jsou minimálně podezřelé. Manimal je však přeci jen trochu moc.

Půjde o adaptaci seriálu z osmdesátých let, který ve své době propadl a skončil po osmi epizodách, stala se z něj však kultovní záležitost. Jeho hrdinou je doktor Jonathan Chase, jenž se umí měnit ve zvířata a pomáhá policii bojovat se zločinem. Něco podobného bychom čekali spíš od Roba Schneidera nebo nějakého jiného losera, ale Ferrell a jeho dvorní režisér Adam McKay tady možná přeci jen zbytečně riskují. Na druhou stranu je evidentní, že vědí, s čím pracují. Jak říká McKay: „Manimal je jeden z těch projektů, o němž sní každý režisér a chce ho dostat na stříbrné plátno. Vím, že to bude vtipné a zábavné, ale bude to i první film, který vyhraje Pullitzerovu cenu? To teprve uvidíme.“ No, hlavně, že se kluci baví. Uvidíme, jak moc se budou u kombinace animáku a hraného filmu smát diváci. A kolik jich bude.

--- 

Vytáhni v hospodě: Manželka Willa Ferrella Viveca Paulin pochází ze Švédska.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace