Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
j.j. abramsstar wars
Synopse venku ještě není, ale náznak příběhu bychom tu měli 

Star Wars J.J. Abramse uvidíme v kině v prosinci 2015, takže tvůrci mají ještě dost času na to, aby se začali chlubit obrázky, trailery a konec konců i zápletkou. Zatím všechno tají a tím vzbuzují fanouškovská očekávání. Tak to prostě chodí. Web Badass Digest teď ale přišel s několika drby, z nichž se dá sestavit něco jako zápletka. Samozřejmě to není oficiální a může jít o fámy, Badass Digest má však pověst spolehlivého zdroje, takže by na tom něco být mohlo. Dál budeme jen překládat, čtěte na vlastní nebezpečí, spoilerům se nevyhneme.

Představte si klasický začátek Star Wars s textem ve vesmíru. Když zmizí, kamera se přesune na hvězdy a dál, ale místo toho, aby zabrala vesmírnou loď, uvidíme … ruku! Useknutou ruku, která pluje vesmírem a drží světelný meč.

Ruka spadne na pouštní planetu, kde ji objeví hrdinové filmu Daisy Ridley a John Boyega. Ten se zrovna snaží změnit svůj život a polepšit se (tvůrci naznačili, že v minulosti kopal za záporáky). Poznají, že našli světelný meč, relikvii jediů, a rozhodnou se vrátit ji původním majitelům.

Jejich úkol je zavede na jiné planety a do vesmíru, setkají se s Hanem a Chewbaccou kteří už ale nelétají v Millenium Falcon ale … no, tady už by to byl spoiler, neřešme to. Han a Chewie poznají, že jde o Lukův světelný meč, ale prozradí, že svého přítele neviděli třicet let, od konce Návratu Jediho.

Hrdinové se tedy rozhodnou najít ztraceného mistra jedi. Mezitím, na jakési ledové planetě, zločinné síly budují superzbraň. Takovou, která dokáže ničit ne jenom planety, ale celé solární systémy!

Pokud vám to připomíná Novou naději, tak vězte, že je to naschvál. Epizoda VII by měla co se zápletky týče hodně odkazovat na Epizodu IV a sám Abrams několikrát řekl, že jeho Hvězdné války budou podobné víc staré trilogii než té nové. Každopádně podobná zápletka fungovala v roce 1977 výborně, takže by to mělo šlapat i teď.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (43)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace