Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Judd Apatow chystá comeback


ikona
KarelR
judd apatowtrainwreck
Režisér Zbouchnuté to zkouší s novou komediální hvězdou. 

Judd Apatow nakopnul americkou komedii novým směrem (tím, který se nepovedlo zpeněžit Kevinu Smithovi), posléze se nad ním ale podivně zavřela voda. Režisér 40 let panic a Zbouchnuté má ještě na kontě Komiky z roku 2009 a Čtyřicítku na krku z roku 2012 (spin-off Zbouchnuté). A ačkoliv jde o fajnové počiny, za jeho prvními dvěma kousky zaostávaly (především finančně) natolik, že se nedohrabaly ani do českých kin.

 

Apatow pak ještě produkoval pár dalších tref do černého (Ženy sobě, Bratři z donucení). Jeho kámoši se poté ale vydali vlastními cestami, na kterých se jim převážně dařilo lépe:

Jonah Hill se bratříčkuje s Pitttem a Dicapriem a sbírá oscarové nominace. Jason Segel to táhne s Nicholasem Stollerem (Kopačky) a Jakem Kasdanem (Zkažená úča, Sex Tape). Steve Carell se nechal koučovat od Ryana Goslinga (Bláznivá, zatracená láska) a letošním Foxcatcherem pomrkává po Oscarovi. No a vyloženě skvěle jsou na tom Seth Rogen a Evan Goldberg, kteří zabodovali Apokalypsou v Hollywoodu a nyní chystají nejen televizního Preachera, ale také odvážnou komedii The Interview, ze které v Severní Koreji nemají moc velkou radost.

Co ale velký šéf? Ten naštěstí nechystá žádná okázalá sequelová gesta (stačila produkce dvojky Zprávaře) a místo toho se ujal scénáře Trainwreck od vycházející komičky Amy Schumer. Ta prý patří mezi největší objevy kanálu Comedy Central (zkuste Youtube). A pod Apatowovým režijním dohledem si zahraje krapet cáklou ženštinu, která si bude chtít dát dohromady vlastní život.

 

Proč by tahle otřepaná zápletka mohla fungovat? Třeba proto, že nejlepšího kamaráda hlavní hrdinky hraje Bill Hader, který je geniální prakticky v každé svojí roli. Dále se pak můžete těšit na Daniela Radcliffea, Barkhada Abdiho (Kapitán Phillips) nebo Ezru Millera (Ten, kdo stojí v koutě), v obsazení tedy nebude nouze o snaživé talenty. Může z toho být další vynikající komedie? To se (i u nás!) dozvíme v srpnu 2015. Jestli se ale budeme v kině bavit z půlky tak dobře jako šťastlivci na place, určitě to bude stát za to.

---

Vytáhni v hospodě: Seth Rogen nedávno potvrdil, že Preacher začíná touhle písničkou. Ou jééé...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace