Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další zubatí mimozemšťané


ikona
Mr. Hlad
saw
Tvůrci Saw chystají akční horor ve stylu Predátora 

Hororová série Saw je spojována hlavně s Jamesem Wanem, ten však natočil jen první díl a od ostatních utekl, což bylo docela dobré rozhodnutí. Sérii po něm na další tři díly přebral Darren Lynn Bousman. Žádná velká režisérská hvězda, ale na jeho díla se pořád dalo koukat. Navíc natočil i pár dalších filmů a zkrátka působí jako někdo, kdo si neodskočil do Hollywoodu od točení reklam a klipů. Teď to hodlá potvrdit evidentně velice ambiciózní novinkou nazvanou Apex.

Její scénář napsal James E. Cavanaugh a popisuje ho jako kombinace Predátora a herní série Call of Duty. Děj by se měl točit okolo speciální jednotky, která se vydá na tajnou misi do Severní Koreje, ale octne se v jiném světě, jehož obyvatelé nejsou ani trochu přátelští. Bousman tvrdí, že by filmem rád složil hold akčňákům, u nichž v dětství vyrůstal, a zároveň by se podobal moderním vojenským dramatům jako Na život a na smrt. Tvůrci se netají tím, že by jejich Apex měl být jen prvním krokem v novém filmovém vesmíru a že by nový svět rádi prozkoumali i v sequelech a zkrátka rozjeli novou plnohodnotnou franšízu. No, uvidíme.

--- 

Vytáhni v hospodě: Základ scénáře pro druhé Saw napsal Bousman, když pracoval na place Akt X.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace