Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fincher a ruští špióni


ikona
Mr. Hlad
david fincher
David Fincher a Rooney Mara se chystají do Ruska mezi tajné agenty 

David Fincher a Rooney Mara už mají dvě spolupráce za sebou, jejich verze kriminálky Muži, kteří nenávidí ženy však v kině neuspěla tolik, jak se čekalo. A jestli se v budoucnu dočkáme i dalších dílů, zatím nikdo neví. Ti dva by se však přeci jen mohli před kamerou sejít znovu. A opět to vypadá celkem zajímavě. Fincherovo jméno totiž začalo být skloňováno v souvislosti se špionážním thrillerem Red Sparrow, okolo něhož se dlouho motal Darren Aronofsky. Ten se s ním však na začátku roku rozloučil a scénář momentálně překopává tvůrce Špinavého triku Eric Warren Singer.

 

Hlavní hrdinkou má být ruská tajná agentka Dominika Egorova, která dostane sakra těžký úkol. Má sbalit amerického špióna Nathaniela Nashe, jenž má na starost člověka, jenž pro CIA shání největší ruská tajemství. Když se ale ti dva do sebe skutečně zamilují, začnou problémy. Nová situace se totiž nelíbí ani jedné z vlád a navíc je v podobném vztahu sakra těžké vybudovat si vzájemnou důvěru. Mohl by to být solidní napínák a pro Finchera ideální látka.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pradědeček Rooney Mara Tim založil fotbalový tým New York Giants. Praděda Art zase Pittsburgh Steelers.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace