Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ze Hry o trůny do sedmých Star Wars


ikona
KarelR
star wars
J. J. Abrams nabírá dámské posily. 

Že vám přišlo obsazení sedmých Star Wars trochu genderově nevyvážené? Nebyli jste sami. Absence něžného pohlaví si všimla půlka internetu, od prvního castingového oznámení se ale vědělo, že J. J. Abrams ještě nekončí. Jen mu chvíli trvalo splašit všechny podpisy, které se teď konečně objevily na správných dokumentech.

FOTKY ZE STAVBY MALÉHO SOKOLA

 

Gang z předaleké galaxie tak mohl oficiálně nafasovat dva dámské přírůstky, které jsou o něco známější než Daisy Ridley. Jména? Lupita Nyong'o, čerstvá držitelka Oscara za 12 let v řetězech, a Gwendoline Christie, známá jako Brienne z Tarthu ze seriálové Hry o trůny. O jejich rolích se samozřejmě nic neví. Každopádně to ale jsou schopné posily, které snad nikdo nemůže označit za prvoplánové hezké tvářičky, které mají ozdobit chlapecký blockbuster.

 

Abrams na to zkrátka jde od lesa a těší fanoušky nejen co nejpraktičtějšími triky, ale také nadmíru zajímavým obsazením. Zrekapitulovat si ho můžete tady, nové přírůstky do ságy si pak můžete prohlédnout zde. Nechť všechny vyvolené, ehm, provází Síla...

---

Vytáhni v hospodě: Lupita Nyong'o svoje 31. narozeniny oslavila na večeři s obsazením 12 let v řetězech... a tudíž i s Angelinou Jolie a Bradem Pittem. Jdou po ní!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace