Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Edgar Wright opustil Ant-Mana


ikona
KarelR
ant-manedgar wrightmarvel
Marvel je v rejži... 

To zas bude v rozhovorech veselo. Marvel v posledních letech vyťukal tvůrčí model, který slaví nevídané finanční a většinou i kritické úspěchy. Spočívá v tom, že svěřuje blockbustery nápaditým (a méně zkušeným) režisérům, kteří v marveláckých mantinelech točí odvázané popcornové jistoty. Edgar Wright se na svoji velkou šanci chystal 8 let, během kterých se snažil dát dohromady příběh mravenčího superhrdiny Ant-Mana. A nakonec zakopnul těsně před cílovou rovinkou.

 

Doteď mi není jasné, jak se něco takového může stát. Marvel a Wright se ale po osmi letech nepohodli těsně před natáčením (ano, staré dobré "kreativní neshody") a britský režisér projekt opustil. Momentálně se za něj narychlo hledá náhrada. V příštích dnech tak určitě uslyšíme hodně zpráv o tom, co přesně se stalo, a kdo by měl vzít pod svá křídla nejen hotový scénář, ale především Michaela Douglase, Paula Rudd nebo Evangeline Lilly, kteří jsou v podstatě připravení vyrazit na plac.

Ant-Man si totiž nechává svoje datum premiéry (17. července 2015), nezbývá tedy než doufat, že se povede i pod novým režisérským dohledem.

---

Vytáhni v hospodě: Wright k Ant-Manovi dokonce natočil testovací promo, které se v roce 2012 promítalo na Comic-Conu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace