Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lego Ninjové už za dva roky


ikona
Mr. Hlad
lego
Po úspěchu Lego příběhu se kostičkoví hrdinové vrátí. Tentokrát ale v trošku jiné podobě 

Lego příběh si od KarlaR vydupal v recenzi desítkové hodnocení a to fakt moc často nedáváme. Já osobně to vidím o dost jinak než on, ale dokážu s jeho nadšením žít. A Warneři asi taky. Jejich našlapaná podívaná totiž dostala do kin hromadu fanoušků téhle legendární stavebnice a z filmu se stal hit, jenž nakonec celosvětově utržil skoro půl miliardy. S druhým dílem se počítá na léto 2017 a zatím u něj jako producenti figurují tvůrci jedničky Chris Miller a Phil Lord, režírovat však bude pouze Chris McKay, jenž ale makal i na prvním díle. Vypadá to však, že ještě před příchodem regulérní dvojky dorazí úplně jiný film.

Warneři hodlají 23. září 2016 vypustit do kin Ninjago. To je jako stavebnice relativní novinka, ale pokud občas projdete kolem hračkářství, asi jste ho zaznamenali. Příběh se má odehrávat ve světě velkoměst i malých vesniček, v němž žijí mistři bojového umění spinjitzu a existují tu čtyři superzbraně, o které se porvali dva bratři. Klaďák Wu nakonec vyhnal záporáka Garmadona do podsvětí, tomu se však povedlo zbraně ukrást a chystá se na návrat. Wu teď musí vycvičit čtyři teenagery a nakopat mu řiť. Režírovat bude Charlie Bean, jenž se podepsal pod seriálový Tron: Uprising.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ninjago se začalo prodávat v roce 2011 a k dnešnímu dni existuje 83 stavebnic.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace