Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comics roku: Kupte si Kurva velký Sin City


ikona
KarelR
comicszonesin citysin city 2
Šest kilo comicsového potěšení. 

Sin City (aka Město hříchů) snad nemusíme zdejším čtenářům zdlouhavě představovat. Slavná comicsová série Franka Millera zamířila i na stříbrné plátno a letos se tam podívá znovu. Za namodralými obrázky nicméně stojí oceňované noirové dílo, které v devadesátých letech představilo sakra barvitý gangsterký svět a vydláždilo cestičku tomu nejlepšímu od Eda Brubakera nebo Briana Michaela Bendise. Že jste Sin City ještě nečetli? Nyní máte unikátní šanci to napravit, nakladatelství Comics Centrum totiž přišlo s trochu šílenou, ale rozhodně zajímavou akcí.

V jejím centru stojí šestikilová kniha Kurva velký Sin City, která na 1360 stránkách zkompletuje všechny existují příběhy ze Sin City (je to 7 knih). Noirovou klasiku dostanete ve větším formátu, lepší tiskové (a papírové) kvalitě a navíc se v knize objeví i vaše jméno! Ehm... jak to? Tím se dostáváme k menšímu háčku, který jejímu vydání zatím brání.

 

Aby u nás Kurva velký Sin City vůbec vyšlo, musí ho do 31. května předobjednat a zaplatit minimálně 300 lidí. Teprve potom by se obří kniha, která stojí 2 200 korun, začala tisknout a domů byste ji dostali v druhé polovině června (v opačném případě se vám samozřejmě vrátí peníze). Pokud vás tedy Millerova drsná sága láká, příliš s jejím zakoupením neotálejte .

Objednávky Kurva velkýho Sin City se realizují tady (momentálně chybí 126 kupujících!). Na stejné stránce, případně na Facebooku Comics Centra, potom můžete lovit dodatečné informace. Snad tenhle odvážný projekt nakonec uspěje!

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace