Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scott a Damon míří do vesmíru


ikona
Mr. Hlad
matt damonridley scott
Tvůrce Vetřelce by se ještě jednou mohl podívat mimo planetu Zemi. Ale bez zubatých potvor 

Ridley Scott je borec, o tom se tu zkrátka nebudeme bavit, ovšem jeho Prometheus byl pro mnohé diváky celkem velké zklamání a loňský Konzultant byl i pro ty nejotrlejší celkem velké sousto. Každopádně šestasedmdesátiletý režisér se do důchodu nechystá. Letos v prosinci nás čeká jeho biblické drama Exodus: Gods and Kings, v němž se sejdou Christian Bale, Ben Kingsley nebo Aaron Paul, pak by snad měl přijít na řadu druhý Prometheus a mluví se i o sequelu klasiky Blade Runner. A u sci-fi Scott evidentně hodlá zůstat i poté.

Momentálně se totiž motá okolo zajímavě znějícího projektu s názvem The Martian. V něm by si měl zahrát hlavní roli Matt Damon a půjde o adaptaci knihy Andyho Weira. Její děj je popisovaný jako kombinace Apolla 13 a Trosečníka, ale asi by stálo za to přimíchat do toho i kapku Gravitace. Damon by tu měl ztvárnit kosmonauta, jenž uvízne na rudé planetě sám a bez šance na záchranu. Alespoň v nejbližších dnech. A tak se musí začít sakra ohánět, aby vůbec přežil. Survival thrillery se vloni ukázaly ve skvělém světle a vedle parádní Gravitace se povedlo i komornější Vše je ztraceno. Snad tedy nezklame ani výlet na Mars.

--- 

Vytáhni v hospodě: Problém pro The Marian může být ten, že filmy z Marsu nevydělávají. V posledních patnácti letech se tu odehrávali Duchové Marsu, John Carter, Mise na Mars a další. Dohromady filmy stály 620  milionů. V amerických kinech pak utržily 179 mega. I slabší počtáři se asi dohrabou k tomu, že Mars netáhne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace