Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo převezme třetí Star Trek?


ikona
KarelR
roberto orcistar trekstar trek 3
Dost možná režijní debutant... 

J.J. Abrams utekl posádce Enterprise do předaleké galaxie, kde kutí rozjezd nové trilogie Star Wars. Po režisérovi prvních dvou (nových) Star Treků pochopitelně zůstala velká díra, kterou se Paramount doteď snažil zaplácnout Joem Cornishem (Útok na věžák) a Jonem M. Chu (G. I. Joe 2: Odveta). Ani jeden ze zvažovaných pánů se ale se studiem nedomluvil, takže se začalo poohlížet po dalších kandidátech.

 

A nakonec ani nemuselo hledat příliš daleko, začíná se totiž vážně uvažovat o Robertu Orcim. Pravidelný spolupracovník Alexe Kurtzmana, který se podílel za scénářích Ostrova, Mission: Impossible III, Transformers, obou nových Star Treků nebo Amazing Spider-Mana 2, se svými režijními ambicemi moc netají. Kurtzman dostal u Foxů do pácu Venoma, Orci nicméně nezůstává pozadu, protože se mu´podařilo ukecat Paramount, aby s ním začal reálně jednat o svěření té nejdůležitější sesle na place nového Star Treku.

 

Myslíte, že má reálnou šanci tuhle pozici získat, když zatím nerežíroval jediný celovečerní film? Sněhurka a lovec, Transcendence nebo 47 róninů jsou důkazem toho, že blockbusterové debuty rozhodně nejsou sci-fi. Chceme však něco takového riskovat zrovna u výborně rozjetého Star Treku?

---

Vytáhni v hospodě: Sigourney Weaver prozradila, že se objeví ve všech nadcházejících dílech Avatara, v každém se však bude transformovat do něčeho trochu jiného. Ou... kej?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace