Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor a Smrtonosná zbraň?


ikona
KarelR
chris hemsworthlethal weapon
Comeback nebo reboot? 

Hvězda Chrise Hemswortha stoupá výš a výš. Filmy s Thorem vydělávají stamilióny, ze Sněhurky a lovce se taktéž klube úspěšná blockbusterová série a Rivalové patří mezi nejlépe hodnocené filmy posledních let. Australský objev si tak na nedostatek prostoru rozhodně nemůže stěžovat, a to je jeho filmová budoucnost stejně zajímavá jako roky minulé.

 

JIž "brzy" Hemswortha uvidíme ve dvojce Avengers, hi-tech thrilleru Cyber od Michaela Mannna a oceánském dramatu In the Heart of the Sea. Tu největší výzvu se mu ale chystají nabídnout pánové od Warner Bros., kteří údajně začínají řešit pátou Smrtonosnou zbraň. Ta nejspíš nebude úplným rebootem a měla by představit policejního synka, který se snaží dostat na akademii. Kdekdo už začal spekulovat o tom, že půjde o potomka Martina Riggse. Tomu by ale momentálně bylo 16 let, což příliš nepasuje k tomu, že se prý pro tuhle roli uvažuje o právě Hemsworthovi.

 

Všechno je samozřejmě ve stádiu "bůh ví kdo něco zaslechl". Moc se tedy nespoléhejte ani na zvěsti o tom, že má v projektu prsty i Shane Black a že se o režii zajímá Justin Lin. První z nich momentálně chystá dobrodružný film Doc Savage, druhý by pak měl točit pátého Bournea. Další Smrtonosnou zbraň tak rychlá realizace určitě nečeká, nejdřív bude ostatně nutné vyjednat dvě zcela zásadní camea, no ne?

---

Vytáhni v hospodě: Momentálně se jedná o šesté sérii Community, kterou by následoval celovečerní film režírovaný Justinem Linem (natočil několik epizod). Šance, že to celé někam povede, jsou samozřejmě mizivé. Nicméně... #sixseasonsandamovie!

Rozhodně vytáhni v hospodě: Stanice NBC Community právě zrušila. Pokud seriál nekoupí někdo jiný, končíme s #fiveseasonsandacancellation. Všichni povinně zapít!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace