Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Insidious našlo režiséra


ikona
Mr. Hlad
insidiousjames wan
Hororová série bude pokračovat pod dohledem dost možná nejvhodnějšího režiséra 

James Wan je jedním z králů moderního hororu. Nastartoval sérii Saw skvělým prvním dílem a u výrazně slabších sequelů už jeho jméno figurovalo jen v kolonce „producent“. Jeho Zlověstné ticho byl sice po komerční stránce propadák, ale rozhodně povedený film a V zajetí démonů nebo oba díly Insidious se líbily jak divákům, tak i kritikům. Teď ale pracuje na sedmém Rychle a zběsile, které do kin dorazí už za necelý rok, a jeho hororové série se musí obejít bez něj. Zatímco Saw si dává pauzu, o Insidious: Chapter 3 se ví, že bude. Nikdo ale moc netušil, kam se série bude bez Wana ubírat. Teď to ale vypadá, že se fandové bát nemusí.

Za kameru se totiž postaví Leigh Whannell, Wanův dlouholetý kolega, který s ním napsal Saw i Insidious a v obou si i zahrál. V duchařské sérii ho můžete vídat jako odborníka na paranormální jevy jménem Specs. Za kameru se postaví sice úplně poprvé, ale upřímně za Wana asi neexistuje vhodnější náhrada. O příběhu zatím nechce čerstvý režisér nic říct, takže nikdo pořádně ani neví, jestli se opět vrátí rodina Lambertových, nebo se Specs a ostatní odborníci na bubáky přesunou jinam. Vzhledem k tomu, že Whannell bude i za kamerou, je druhá možnost asi méně reálná a nakonec se tvůrci třeba vydají úplně jiným směrem. Do kin se každopádně Insidious 3 dostane 5. dubna 2015. Což je necelý týden před Wanovým Rychle a zběsile 7. Tohle bude ještě zajímavé.

---

Vytáhni v hospodě: Whannell a Wan se potkali v osmnácti letech v Královském vědeckém institutu v Melbourne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace