Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové Star Wars mají záporáka?


ikona
KarelR
Kdo by si mohl zahrát padoucha z předaleké galaxie? 

Sedmou epizodu Star Wars samozřejmě halí abramsovská rouška tajemství. Víme o ní prakticky jen to, že se odehrává pár dekád po Návratu Jediho a bude v ní R2-D2. Pravděpodobný (avšak dosud nepotvrzený) je i návrat Harrisona Forda, Marka Hamilla a Carrie Fisher. Až teď tu ale máme prvního skoro potvrzeného hereckého nováčka.

Je jím Adam Driver, který si udělal jméno hlavně díky seriálu Girls, ale zvládl se objevit i v Eastwoodově J. Edgarovi, Spielbergově Lincolnovi a coenovské novince V nitru Llewyna Davise. Malých rolí u velkých režisérských jmen tedy Driver nasbíral dost. Jeho velkou šancí pak bude záporácká role v nových Star Wars, kterou má podle všeho na dosah ruky.

 

Zatím není jasné, jestli bude úplně hlavním záporákem. Rozhodně má ale patřit mezi zlotřilou špičku "vaderovského typu", která potrápí minimálně dvě generace starwarsáckých hrdinů. Jde o tu samou roli, která probíhala kolem Michaela Fassbendera, Huga Weavinga a Benedicta Cumberbatche a Joela Kinnamana? Anebo jmenovaní pánové zápolí o jiný part? To se dozvíme v nejbližších měsících, londýnské natáčení by totiž mělo začít již na jaře.

---

Vytáhni v hospodě: Gary Oldman přiznal, že mu ohledně Star Wars volali. Nic víc ale neřekl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace