Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #231 o Legu a superhrdinech


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak měly skončit první Star Wars? Co obnáší natáčení Lego filmu? A kdo se nebojí zlých tweetů? 

První "jarní" výplach?

Thor týdne

Thor: Temný svět patří mezi tu slabší marveláckou krmi. A proto je samozřejmě skvělým terčem pro upřímný trailer, který vám jednoduše vysvětlí, co všechno bylo na druhé sólovce boha hromu vážně divné.

Pocta týdne

Fandovských předělávek slavných věcí jsou na internetu tuny, tahle ale patří k těm nejlepším. V jediném záběru se tu totiž skloubí šest ikonických (nejen) filmových momentů a docela to vyráží dech. Skvělá práce!

Památkáři týdne

Falešné rozbroje Jimmyho Kimmela a Matta Damona nejsou zdaleka nic nového, nejnovější kolečko jejich špíčkování ale zatáhlo do hry celé obsazení Památkáře. Z Damona si tak dělali srandu i George Clooney, Bill Murray nebo Cate Blanchett a minimálně jedna podpásovka se Kimmelovi hodně povedla. Hádejte, se kterou jeho nedávnou rolí souvisí...

Tweety týdne

Kimmel podruhé. Minulý týden se na netu objevil šestý díl jeho "seriálu", ve kterém čtou celebrity zlomyslné maily o nich samých. Výborná ukázka toho, že se všem kokotům s klávesnicí stačí jednoduše vysmát do ksichtu.

Batman týdne

Fanfilmů s ušatým strážcem Gothamu není zrovna málo, Batman Evolution ale chce patřit mezi ty nejlepší. Jeho tvůrce Eric Gable je totiž opravdový nindža (!), takže dodává temnému rytíři minimálně solidní akční zázemí. Celý kraťas má dvacet minut, na šestiminutový klip se ale můžete podívat už teď.

Sherlock týdne

Benedict Cumberbatch v Sesame Street. O moc víc asi netřeba říkat, chlupaté loutky totiž pochopitelně nehodlají uznat, že mezi ně nepřišel sám Sherlock. A tak si pro něj připravili řádně zapeklitou hádanku.

Star Wars týdne

Skrytá hrozba si o facelift od Jak to mělo skončit přímo říkala. A konečně dorazil, i se všemi vtipy, které čekáte...

Lex Luthor týdne

Obsazení Jesseho Eisenberga do role Lexe Luthora ještě skousává spousta lidí. A třeba jim v tom pomůže tohle video, ve kterém ho někdo postavil proti Supermanovi už teď. Na jeho výrobu vlastně stačilo jen sestříhat Social Network a Podfukáře a velice zábavné dvě minutky byly na světě.

Rozhovor týdne

Phil Lord a Chris Miller.  21 Jump Street, Lego příběh, 22 Jump Street. Tahle režisérská dvojka je na vrcholu sil a pokud vás zajímá, jak se potýkala s natáčením zmíněných filmů v jedné nahuštěné pětiletce, obětujte čtvrthodinku na následující videointerview. Rozhodně jí nebudete litovat!

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal, jestli by měl být další Riddick komorní nebo epický. A o jediný hlas jste si vybrali to první.

Tentokrát se podíváme do televize. Kabelovka AMC ve čtvrtek oficiálně potvrdila, že budou Seth Rogen a Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu) psát a produkovat adaptaci geniálního Ennisova Preachera. Přijdou vám jako správná volba nebo ne? Do předmětu napište ANO/NE a nezapomeňte uvést důvody, případně návrh na povolanější scenáristický dohled.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace