Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka z Vlka z Wall Street opět spolu


ikona
Mr. Hlad
Hvězdy z posledního Scorseseho se přimotají teroristickému útoku na olympijských hrách 

Vlk z Wall Street nás posadil na zadek jako už dlouho žádný film. Ne každý z něj byl úplně nadšený a pro spoustu diváků je Scorseseho příběh jednoho velkého podvodníka jen přehlídkou drog a nahých ženských těl a to, co je za tím vším, nevidí. Ale to je konec konců jejich problém. Faktem zůstává, že Leonardo DiCaprio i Jonah Hill tu odvádí stoprocentní výkony a že jim to společně na plátně perfektně ladilo. To došlo evidentně i jim samotným, protože plánují další spolupráci. Tentokrát u toho ale asi moc kokainu nebude.

The Ballad of Richard Jewell by měl být příběh podle skutečné události, která se stala během olympijských her v Atlantě v roce 1996. Bezpečák Richard Jewell tu našel podezřelý balíček s výbušninou a dokonce pomáhal policii odvést lidi do bezpečí. Stal se z něj hrdina, ale jen na pár hodin. Už o tři dny později byl hlavním podezřelým z teroristického útoku. Jeho jedinou nadějí na očištění jména se stal advokát, který do té doby pracoval především v oblasti realit a teď se měl postavit celé FBI. Právě toho si podle všeho zahraje DiCaprio. Zápletka zní celkem zajímavě. Ještě aby si ti dva k sobě sehnali nějakého schopného režiséra, ale to by v případě jejich herecké účasti neměl být problém.

Vytáhni v hospodě: Brácha Jonaha Hilla Jordan Feldstein je manažerem kapely Maroon 5.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace