Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarzan a Scorseseho blonďatá bohyně


ikona
KarelR
margot robbietarzan
Čemu propůjčí Margot Robbie svoje kukadla v příštích letech? 

Jestli jste viděli Lásky čas nebo Vlka z Wall Street, znáte (doslova) nejžhavější herecký objev loňského roku. Je jím australská kráska Margot Robbie, která se po zrušeném seriálu Pan Am dostala do velice luxusní společnosti. A ani do budoucna ji nehodlá opustit, protože by se vedle podfukářské komedie Focus s Willem Smithem měla objevit i v novém Tarzanovi.

 

Toho režíruje potterovský mág David Yates a už dlouho víme, že by mělo jít o "jonesovské" dobrodružství s charismatickým Alexanderem Skarsgårdem (Eric z Pravé krve). Mimo něj se ve filmu objeví třeba Samuel L. Jackson nebo Christoph Waltz a o roli Jane, pro kterou Warneři původně chtěli Jessicu Chastain, se právě začala ucházet Margot Robbie.

Vítaná volba? Vzhledem k tropickému prostředí, ve kterém se neholduje přebytečným vrstvám oblečení, určitě. Objev Richarda Curtise a Martina Scorseseho nicméně před výletem do Konga čeká ještě jeden film. Bude jít postapokalyptický nezávislák Z for Zachariah, jehož hlavní hrdinka je jedinou přeživší americké nukleární katastrofy... než potká Chrise Pinea a Chiwetela Ejiofora, jejichž úmysly ale nejsou zcela jasné.

 

Původně jsme měli zámořskou pustinou cestovat s Amandou Seyfried. Tu ale odsun natáčení vyřadil ze hry, takže tu máme pořádnou výzvu pro Margot Robbie. Myslíte, že řádně předvede své herecké kvality? Anebo je podle vás jen další hezkou tvářičkou? Dejte vědět v diskuzi, já mám ale pocit, že zrovna tady by talent chybět neměl.

---

Vytáhni v hospodě: Odvážnější scény ve Vlkovi z Wall Street nebyly pro Margot Robbie zrovna jednoduché. Do správné nálady jí dostaly až tři tequily.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace