Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo převezme Hitmana?


ikona
Mr. Hlad
hitman
Po smrti Paula Walkera musí tvůrci sequelu Hitmana hledat nového likvidátora. Kdo se jím stane?  

Tragická smrti Paula Walkera zkomplikovala natáčení sedmého Rychle a zběsile. Část materiálu musí do koše, scenáristé dostali za úkol odklidit postavu Brian O'Connera nějak decentně pryč a premiéra se o pár měsíců posunula. Nakonec se to ale povedlo, Walkerův hrdina jednoduše odejde. Podobné problémy mají ale i tvůrci pokračování Hitmana. První adaptace počítačové hry, v níž si holohlavého zabijáka zahrál Timothy Olyphant, utržila celosvětově bez pár tisícovek sto milionů, což není zlé. Reboot dostal zelenou před několika měsíci, ale teď je pochopitelně potřeba sehnat novou tvář.

A tou by mohl být Rupert Friend. Člověk, jehož jméno nejspíš moc lidí nezná, se momentálně objevuje v seriálu Homeland a upřímně – jako likvidátor bez emocí na mě působí mnohem lépe než Walker, otázka je, jestli dokáže lidi přitáhnout do kina. O zápletce se nic neví, ale za kameru se postaví Aleksander Bach, který má na kontě pár efektních reklam, a scénář bohužel opět píše prase jménem Skip Woods (A-Team, poslední Smrtonosná past, první Wolverine). Natáčení by údajně mělo probíhat v Singapuru a v Berlíně.

--- 

Vytáhni v hospodě: Timothy Olyphant už dávno na férovku řeku, ať s ním u sequelu nebo rebootu nikdo nepočítá. Prvního Hitmana natočil jen proto, aby mohl splatit dům, který si pořídil těsně před tím, než mu zrušili seriál Deadwood.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace