Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Vražda v Orient expresu


ikona
Mr. Hlad
ridley scott
Poirot hlásí příchod... 

Není neobvyklé, že se adaptace literárních klasik dostávají do kin několikrát. Kvalita zkrátka táhne a i když fandové předlohy obvykle řvou skoro stejně jako milovníci „originálního filmu“, Hollywoodu to nezajímá. Teď se na nás chystá další adaptace/předělávka jedné legendy. Ale nemusela by být špatná. Vražda v Orient Expresu, kterou Agatha Christie napsala v roce 1934, patří mezi nejslavnější detektivní příběhy všech dob a detektiv Hercule Poirot vyšetřoval podivnou smrt ve slavném vlaku v kině i televizi hned několikrát. V nejznámější verzi u toho byli mimo jiné Albert Finney, Sean Connery, Anthony Perkins, Lauren Bacall, Ingrid Begman nebo Michael York.

 

Dá se tedy očekávat, že nové zpracování případu vyšetřování vraždy, u které je až příliš mnoho podezřelých, bude muset opět lákat na skvělé herecké obsazení. Nic moc dalšího se totiž ve filmu, který se prakticky celý odehrává v několika vagónech, očekávat nedá. Naštěstí se o novou filmovou podobu postarají lidé, kteří nemají problém ukecat do hlavních rolí superhvězdy. O produkci se totiž postará Ridley Scott se Simonem Kinbergem a Markem Gordonem. Scotta není třeba představovat, Kinberg má na kontě nové X-Meny a Gordon Zachraňte vojína Ryana. Tihle lidé ví moc dobře, jak natočit dobrý film.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ve verzi z roku 1974 si Poirota měli zahrát Alec Guiness nebo Paul Scofield. Ani jeden neměl čas, a tak roli dostal Albert Finney

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace