Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warcraft a herecké posily


ikona
Mr. Hlad
warcraft
Ambiciózní adaptace počítačové hry zlákala několik dalších zajímavých hereckých jmen 

Filmový Warcraft se chystá už pekelně dlouho, ale zdá se, že by konečně mohlo jít o adaptaci hry, která nebude ani finanční průšvih a ani nenaštve fanoušky předlohy. Režisér Duncan Jones ukázal, že své práci rozumí a tvůrci hry i filmu si dávají na čas a snaží se – nebo se tak alespoň tváří – natočit skutečně dobrý film a ne něco, co se bude živit na slavné značce. S premiérou se sice počítá až na březen 2016, ale natáčení začne ve Vancouveru už příští měsíc. Pád hereckých jmen už nedávno padlo, ale Colin Farrell, Paul Dano nebo Anton Yelchin zatím nebyli oficiálně potvrzeni.

Universal teď však přeci jen nabízí pár celkem přírůstků do obsazení. K bitvě lidí proti orkům se totiž oficiálně připojilo pár celkem zajímavých ksichtů. Travise Fimmela jste mohli vidět v hodně povedeném seriálu Vikings, Ben Foster za sebou má třetí X-Meny, Pandorum nebo 3:10 Vlak do Yumy, Toby Kebbell si hry a filmy vyzkoušel v Princovi z Persie a Dominic Cooper bude příští rok hrát lumpa v Need for Speed. Oficiálně už je potvrzena i dříve naznačovaná účast Pauly Patton. Je to celkem zajímavá parta. Nikdo z nich není extra velká hvězda, ale všichni jsou velmi schopní herci. Uvidíme, s kým se Warcraft vytasí příště, nějaké známější jméno na plakáty by se totiž možná přeci jenom hodilo.

--- 

Vytáhni v hospodě: To, že Duncan Jones je syn Davida Bowieho, asi víte. Možná jste ale neslyšeli o tom, že v roce 1992 šel tatíkovi na svatbě za svědka, když si bral modelku Iman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace