Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine potřetí sólo


ikona
Mr. Hlad
wolverine
Nejdrsnější z X-Menů se chystá na další vlastní film. A není sám 

Wolverine je cool, Hugh Jackman je borec, ale když okolo nejsou další mutanti, zdá se, že jedou na půl plynu. První sólo film byl docela velká nuda s okoukaným příběhem a mizernou režií. Druhý nedokázal pořádně využít japonské prostředí ani comicsovou předlohu a navíc jsme ve střižně přišli o největší akční scénu. Každopádně říká se, že do třetice by mělo být všeho dobrého, tak se o tom nejspíš brzy přesvědčíme.

Hugh Jackman a režisér druhého filmu James Mangold se totiž podle všeho znovu sejdou u trojky. Studio nejspíš přesvědčily solidní výdělky při poměrně nízkém rozpočtu a fakt je ten, že i zklamaní fandové do kina za pár let na trojku stejně pravděpodobně přijdou. O příběhu zatím nikdo neřekl ani slovo a nemá smysl hádat, co se bude dít. Příští rok se v X-Men: Budoucí minulost nejspíš změní celé mutantské universum, a tak si pravděpodobně budou moci Mangold s Jackmanem dělat, co budou chtít. Každopádně doufáme, že tentokrát už Wolverine zvládne svůj potenciál využít naplno.

---

Vytáhni v hospodě: Původně měl dvojku Wolverina točit Darren Aronofsky, ale nechtěl být bez rodiny a trávit týdny a měsíce v Japonsku

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace