Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fassbender jako nový Kmotr?


ikona
Mr. Hlad
michael fassbender
Michael Fassbender dostal chuť na gangsterku. Tahle by ale mohla být trošku jiná 

Když chcete mít gang, je dobré pozvat do něj nejbližší příbuzenstvo. Vaše vlastní krev vás totiž obvykle nebude chtít zradit, mrkněte se, jak to celé hezky fungovalo u Corleonových. Každopádně teď to vypadá, že do kin dorazí další gangsterská rodina, tam to ale už bude malinko skřípat. Trespass Against Us  je projekt britského televizního režiséra Adama Smithe, jenž má prsty třeba v seriálu Dr. Who, a rozhodně to vypadá celkem zajímavě.

Michael Fassbender by si tu měl zahrát člena gangsterské rodiny, která se porušování zákona věnuje už dobré tři generace. Zkrátka je tu lump úplně každý, takže když se hrdina rozhodne odejít a zkusit se živit poctivě, tvrdě narazí. Tatínek na to má totiž trošku jiný názor. Rodinná linka by mohla do gangsterky přinést trošku víc emocí a Fassbender před kamerou je sichr. Hudbu navíc složí The Chemical Brothers, takže se dá očekávat spíš dravá podívaná než konzervativní dialogovka. Natáčení začne někdy během příštího roku v Anglii.

---

Vytáhni v hospodě: Fassbender se dvakrát na plátně sešel s Dominicem Westem a vždycky spolu natočili historické řežby. Poprvé Třístovku, podruhé Centuriona.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace