Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise si to rozdá s Ferrari


ikona
Mr. Hlad
tom cruise
Budou Tom Cruise a režisér TRONa bojovat proti nejrychlejší evropské automobilce?  

Ačkoliv sci-fi Nevědomí už stačilo malinko zapadnout, Tom Cruise a režisér Joseph Kosinski si ovšem při natáčení asi padli do noty. Už před nějakou dobou začaly prosakovat informace, že společně chystají další projekt a teď konečně víme víc. A popravdě jde o projekt trošku překvapivý. Zatím sice dohoda s Foxy není podepsaná, ale jednání probíhají intenzivně a Go Like Hell by se snad mohlo brzy pohnout dopředu. Už se o něm mluví od roku 2011, kdy se kolem něj motali Brad Pitt a Michael Mann. A o co že půjde? O závody.

 

Děj se má odehrávat v šedesátých letech, kdy se automobilka Ford rozhodla prosadit s rychlejšími a dravějšími modely. A aby získala respekt řidičů a motoristického světa, vyrazila v roce 1966 na legendární závod Le Mans s jediným cílem – nakopat řiť konkurenčnímu Ferrari. Tom Cruise by si měl zahrát legendárního designéra Carrolla Shelbyho, jenž vyrobil Ford GT40 a spolu s Henry Fordem II a manažerem Lee Iacoccou byl hlavním strůjcem úspěchu, jenž pomohl Fordu prosadit se v Evropě a změnit celý průmysl. Zní to celkem dobře a Kosinski adrenalinové scény točit umí, takže doufejme, že se on i Cruise se studiem nakonec dohodnou.

---

Vytáhni v hospodě: Cruise si za první Mission: Impossible vysloužil díky procentům z třeb 70 mega, což bylo v polovině devadesátých let hodně slušné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace